Cum vorbesc oamenii speciali despre munca

Pentru ca ceea ce iti doresti sa se intample, trebuie sa iti asumi efortul. Trebuie sa iti asumi munca! Trebuie sa devii constient de ce trebuie sa faci, ce trebuie sa devii  si mai ales trebuie sa inveti sa accepti la ce trebuie sa renunti pentru a reusi.

Avem mult prea multe exemple negative care ne pot demotiva uneori. Trebuie ignorate. 

Am gasit sapte exemple de oameni speciali, actori de prim rang, artisti consacrati, poeti de succes, scriitori de Oscar, sportivi de exceptie, presedinti care au scris istoria sau oameni de stiinta exceptionali, adica cei care conteaza cu adevarat si care au pus munca pe primul plan:

“Exista inspiratie, dar trebuie sa te gaseasca muncind.” (Pablo Picasso)

“A realiza un vis, a avea posibilitatea de a munci din răsputeri, a avea sansa de a crea, acestea sunt esenta vietii. Banii vin ca un adaos la ele.” (Bette Davis)

“Cea mai bună rasplata pentru munca facuta nu este ceea ce obţii din ea, ci ceea ce devii datorita acesteia.” (John Ruskin)

“Alege sa faci ceea ce iti place si nu va trebui sa muncesti nici macar o singura zi.” (Confucius)

“O maşina poate realiza munca a 50 de oameni obisnuiti. Nicio masina nu poate face munca unui om exceptional.” (Elbert Hubbard)

“Bine facut valorează mai mult decat bine spus.” (Benjamin Franklin)

si mai ales

“Dacă S înseamnă “succes”, atunci formula succesului este: S = A + B + C, unde A este munca, B este joaca, C este ‘sa iti tii gura’.” (Albert Einstein)

 Succes!

 

Un raspuns adresat articolului "Cum vorbesc oamenii speciali despre munca"

 1. Kostagh spune:

  1. Nu traim pentru a munci ci muncim pentru a obtine cele necesare traiului.
  2. Munca e in principiu, pentru negri si tractoare!
  3. Omul e de fapt o fiinta caracterizata de creativitate nu de manualitate.
  4. Munca nu e placuta. Daca e placuta nu mai e munca.
  5. Munca, asa cum e ea facuta astazi, si mai ales in Romania e mai rea decat sclavia. Stapanii de sclavi isi hraneau si adaposteau sclavii. Stapanii de sclavi moderni n-au asemenea preocupari. Salariul primit pentru +60 ore de munca pe saptamana poate sa fie insuficient pentru cheltuielile minime necesare existentei. Munca e o prostie. La ora asta, daca n-am fi fost asa de ocupati sa muncim, ar fi trebuit ca toate activitatile manuale sa fie executate de masini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *